Norsk English

Hardanger OPEN

Hardanger folkemuseum, Kabuso og Hardanger fartøyvernsenter

06.10.2012 10.00 til 07.10.2012 17.00

Helga 6. - 7. oktober går Hardanger OPEN av stabelen. Harding Puls og Hardanger og Voss museum inviterar til opne kunstnaratelier, galleri og museum i heile Hardanger.

Publikum kan denne helga møta kunstnarane i Hardanger der kunsten vert laga eller treffa dei i galleria og på musea kring i regionen. Hardanger og Voss Museum vil ha eigne opne aktiviterar for born og vaksne, og på Hardanger Frukt- og Siderfestival er det sal av hardangerfrukt.

Harding Puls og Hardanger og Voss Museum ynskjer alle velkomen til ein opplevingsrik rundtur i heile Hardanger. Kunsten og kulturen blømer og det er eplesesong og haustferie.

Nedanfor finn du info om arrangementa på Hardanger og Voss museum, for fullstendig Hardanger OPENprogram sjå her

Hardanger fartyøyvernsenter Norh. sund, ope (m/ kafé) laur- sun kl. 11 - 17     Kunsthuset Kabuso Øystese, er ope (m/ kafé ) laur- sun kl. 11 - 17       Hardanger folkemuseum Utne,er ope (m/ kafé ) laur- sun kl. 11 - 17

Spesielle hendingar:

Opning av utstillinga på Hardanger fartøyvernsenter laurdag kl. 12 Familieførestilling i Kunsthuset Kabuso laurdag kl.  12                                     Interaktiv performance på Hardanger folkemuseum sundag kl. 12, 14 og 16

Aktivitet for born og vaksne.

Leik med leire på Hardanger folkemuseum laurdag og sundag kl. 11 -17              Dekor på tre på Hardanger fartøyvernsenter sundag kl. 11- 17    

Nokre deltakarar i Hardanger OPEN:

KVAM

Hardanger fartøyvernsenter Aktivitet, utstillingar, biletspel, kafé.                      Anne Hesvik, maleaktivitet sundag/utstilling.Biletkunst og dekor på tre.                Randi Storaas, biletspel/film                                                                             Marie Skeie, utstilling på reiparbanen.                                                       

Kunsthuset Kabuso,  Øystese, utstilling, familieførestilling, open kafé.            Kurt Johannesen, teikning.              

ULLENSVANG

Hardanger folkemuseum, ope museum, utstilling, aktivitet, kafé.                      Hilde Cathrine Kjepso, i museumsbygget, , utstilling, maleri                            Anke Puck, museumstunet, open keramikkverkstad med aktivitet.              Simone Hooymans, museumstunet, interaktiv performance , sundag                 Anne Gullbjørg Digranes, museumsbygget, film                                                   Leander Djønne, museumsbygget, film

Filer